diumenge, 26 de febrer del 2017

CONVIS 2017

A la classe hem parlat de les CONVIS, de viure amb els nostres companys/es aquesta bonica experiència. Poder conèixer als nostres amics  en un entorn nou i diferent ens uneix, ens fa créixer, aprendre..

És una vivència que recomano al 100%. Els nens i nenes necessiten experimentar, provar coses noves, necessiten allunyar-se una mica de la rutina, de les activitats programades, necessiten saber més sobre l’entorn que els envolta.

Aquestes CONVIS ens permeten conèixer de primera mà coses que hem treballat a la classe. Poder veure i reconèixer els animals treballats, poder observar com s’alimenten, poder tastar aliments extrets per ells mateixos de l’hort, son activitats i experiències úniques.

Passar una nit fora de casa, veure als companys/es amb els seus pijames, passar temps d’esbarjo  amb la senyoretes, estar en un ambient tant diferent al que acostumen, crec que son coses que enriqueixen i que heu de deixar que els vostres fills i filles experimentin.

Aquest tipus d’activitats uneixen als nens i nenes i creen vincles afectius molt estrets. Penso que és una oportunitat única per tal que el grup s’uneixi més.

A Ecodiver, la granja-escola  escollida per les nostres CONVIS trobarem corrals adaptats, amb suficient espai i amb un bon accés per rebre als nostres  nens, amb bestiar autòcton de les masies catalanes: conills, gallines, ànecs, oques, rucs, un poni...i totes  aquelles  espècies  més característiques  en una granja.

No deixeu que el vostre fill/ filla perdi aquesta oportunitat !!!

 Apunteu-lo a  les CONVIS 2017 !!!























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada